Knooppunt Muiderberg gaat op de schop.
Knooppunt Muiderberg gaat op de schop. Foto: Rijkswaterstaat

Weg eerder klaar, wel overlast

MUIDERBERG - Het werk aan de A1 rond Muiderberg wordt eerder afgerond dan verwacht. Dat laat Rijkswaterstaat weten. Het werk zou pas rond de kerstdagen klaar zijn, maar kan nu al voor de zomer helemaal worden afgerond.

Er wordt de komende maanden extra werk verzet om het werk eerder af te kunnen hebben. Maar dat heeft ook een nadeel: het extra werk zorgt ervoor dat er de komende maanden nog veel overlast en ander ongemak aankomt. Tot en met komende zomer moeten automobilisten rekening houden met werkzaamheden aan de weg.

De komende weken zal de snelweg rond knooppunt Muiderberg meer dan eens geheel of gedeeltelijk afgesloten moeten worden. Vanaf volgende week staat er zo'n beetje elk weekend werk te gebeuren. Volgend weekend wordt er gewerkt aan de weg en worden er tot maandagochtend 5.00 uur enkele banen van de weg afgesloten. Vanaf zaterdagavond tot zondagochtend wordt de snelweg naar Amsterdam rond knooppunt Muiderberg helemaal afgesloten. Verkeer wordt ter plaatse over andere routes gestuurd.

Overzicht
Een week later wordt er aan de andere kant van de snelweg gewerkt en wordt de weg ook een groot deel van het weekend afgesloten. Alle werkzaamheden staan op bezoekerscentrum.rijkswaterstaat.nl.