NVC met acht goals langs PVCV

NAARDEN NVC heeft met overmacht gewonnen van PVCV: de Naarder tweedeklasser was met 8-1 te sterk en greep na de zege de koppositie.

NVC moest voor rust nog even wakker worden en speelde op een te laag tempo. Desondanks kwam de ploeg wel op een 2-0 voorsprong door doelpunten van Tom Beekman en Gilliam Hund.

Stuk feller

Na de rust speelde NVC een stuk feller. Door doelpunten van Don Day, Tom Beekman, Mitchell Kogeldans, Giovanni Leons, Achmed Disi en Gilliam Hund werd PVCV aan de kant gezet. NVC heeft tot nu toe nog geen punt verspeeld en heeft na vier duels twaalf punten.


BeweegFeest en Spieren voor Spieren in De Lunet

NAARDEN Zin om te bewegen? Kom dan op zaterdag 28 oktober naar sporthal De Lunet voor het BeweegFeest en Spieren voor Spieren.

Het BeweegFeest is voor alle leeftijden en is van 11.00 tot 17.00 uur. Je kunt onbeperkt sporten en meedoen aan bijvoorbeeld freerunning, voetbal en hockey. Ook zijn er spelen als beweegtegels, sneeuwballengevecht of het parcours. Deze sporten zijn inclusief een patatje en limonade.

Spieren voor Spieren

Tijdens Spieren voor Spieren zijn er 's avonds twee activiteiten. De Swim is van 19.00 tot 19.45 uur en gaat erom dat je zo veel mogelijk banen zwemt, met of zonder obstakel. Een kwartier later, van 20.00 tot 20.45 uur, kunnen de deelnemers in de sporthal zo veel mogelijk rondjes rennen. In de sporthal wordt door BeweegPower een obstaclerun neergezet met materiaal uit de gymnastiekzaal. Het is een uitdaging om deze obstakels te overwinnen, maar je kunt er ook gewoon langsrennen.

Aanmelden

Meedoen kan individueel of met een zelf samen te stellen team. Deelnemers kunnen zich opgeven via www.beweegpower.nl. Op die site staat ook meer informatie en kun je de tickets bestellen. Handig om mee te nemen zijn sportkleding en zaalschoenen.