Verbouwing gemeentehuis blijkt twee ton duurder

GOOISE MEREN De grote verbouwing van het gemeentehuis in Bussum heeft twee ton meer gekost dan vooraf begroot. Dat zei wethouder Jan Franx tegen de gemeenteraad nu de cijfers allemaal duidelijk zijn.

Voor de verbouwing was vooraf 6,3 miljoen euro gebudgetteerd. De verbouwing heeft dat bedrag dus met twee ton overschreden. Dat komt onder meer doordat er veel meer asbest werd gevonden dan vooraf bedacht en dat leverde meer werk op, wat weer meer geld kostte. De gemeenteraad moest er extra geld voor vrijmaken.
Nu de gemeente ook alle laatste cijfertjes onder elkaar heeft gezet is het hele verbouwproject van het gemeentehuis afgerond. Het werk zelf was al even klaar.


Tennisclub de Hakkelaars viert jubileum

MUIDERBERG Met een heel feestweekend voor de boeg kan het 50-jarig jubileum van TV de Hakkelaars niet ongemerkt voorbijgaan.

Vrijdagmiddag 8 juni is er een receptie voor genodigden en zondagmiddag worden de festiviteiten afgesloten. Op zondag is er een clinic die wordt gegeven door een voormalig proftennisser. Het jubileumweekend is vooral bedoeld voor leden en oud-leden, maar zaterdag tijdens de jeugdmiddag zijn ook broers, zussen en vriendjes welkom.