Swing Op De Brink: muziek en eten

MUIDERBERG Het programma van Swing Op De Brink is zo goed als rond. Behalve flink wat muziek komt er een dorpsdiner en op zondag loopt het muzikale evenement nog even door met een High Tea en een klassiek concert. Het klassieke concert start om 15.00 uur en wordt samen met Concert aan de Zee georganiseerd.

Het is een vol programma dit jaar. Om 17.00 kan er al flink gedanst worden midden in het dorp. Dan treden DJ en saxofonist John & Mr. Smith op. De jazzklanken gaan nog even door tijdens het diner tijdens een optreden van Tzigane Swing. Deze band uit Utrecht maakt om 20.15 plaats voor, inmiddels een vaste gast op De Brink, Vannessa & The Locals. En wie er vorig jaar bij was weet wat voor een fantastisch optreden Hans Dulfer kan weggeven. Het wordt waarschijnlijk dringen op De Brink, want dit jaar is hij 'gewoon' weer van de partij. Voor de jonge generatie Muiderbergers is er overigens ook genoeg te doen. Er kan geknutseld worden en in de speciale kindercorner kunnen ze hun energie kwijt tijdens een workshop dansen, op het springkussen of op de van stal gehaalde rodeostier.

Voor het eerst is er ook een tour door Muiderberg: 'Muiderberg met Locals'. Volgens de organisatie een leuke manier om kennis te maken met het 'echte' Muiderbeg. Binnen een uurtje weet je alles van het dorp en waarom de locals zo trots zijn op hun Muiderberg.