Werk aan de weg gaat verder

WEESP Het werk aan de C.J. van Houtenlaan en de Groeneweg gaat vanaf deze week weer verder. Sinds maandag is de weg weer afgesloten voor verkeer.

Er gaat gewerkt worden aan het stuk weg tussen het kruispunt met de Singel en de Hugo de Grootlaan tot aan het parkeerdek van de Albert Heijn. Het werk gaat weer een paar weken duren: tot oktober valt er overlast te verwachten.

De werklui gaan de komende weken verder met waar ze afgelopen juni mee startten. De straat ondergaat een gehele metamorfose. Er wordt ondergronds eerst gewerkt aan het riool. Daarna wordt de straat naar een ander ontwerp herbestraat. Ook komen er meer bomen langs de weg.


S&B-comité 'super tevreden'

WEESP Het weer kon wel wat beter, maar dat was dan ook haast het enige. Het Sluis- en Bruggencomité kijkt 'supertevreden' terug op het afgelopen feest. Dat laat Marlinde van Hedel van het Sluis- en Bruggencomité weten.

Behalve dus het weer was het feest volgens haar een succes. "Wat ons betreft is het erg geslaagd, we hebben ook heel veel leuke reacties gehad. En daar komt nog eens bovenop dat we nauwelijks tot geen incidenten hebben gehad. De sfeer was enorm goed", zo laat ze weten.

Van Hedel denkt ondertussen al aan volgend jaar, wat een goed teken is voor het voortbestaan van het Sluis- en Bruggenfeest.