Beachevent op Muiderbergse strand

MUIDERBERG Beachtennis, een volleybaltoernooi, suppen, frisbeeën en als afsluiter een barbecue. Iedereen die een beetje sportief is en van gezelligheid houdt is zaterdag welkom op het beachevent op het Muiderbergse Strand.

Jaarlijks organiseren de buursportcoaches een groot evenement aan het begin van de zomervakantie en dit jaar is gekozen voor Muiderberg. Jongerenbuurtsportcoach Sydney Schipper is een van de organisatoren. Hij vertelt dat er bewust is gekozen voor een event op het strand. "Daar kunnen we alles realiseren wat we willen: van wateractiviteiten tot een barbecue. We zijn ook blij dat Watersportcentrum Muiderberg en de Koninklijke Nederlandse Krachtsport en Fitnessbond meehelpen om er een mooi evenement van te maken."

Om 12.00 uur barst het feest los met een aantal activiteiten voor kinderen van zes tot en met twaalf jaar. Voor kinderen vanaf twaalf jaar en volwassenen is er vanaf 15.00 uur een volleybaltoernooi. Sydney: "Het is de bedoeling dat je daar zelf een team voor samenstelt van vijf personen." Behalve deze activiteiten, waarvoor deelnemers zich vooraf moeten inschrijven, worden er nog allerlei losse sportieve activiteiten aangeboden. Sydney: "Je kunt die dag echt kennismaken met allerlei sporten." In totaal zijn er vijf buurtsportcoaches aanwezig.

Aan een aantal activiteiten zijn kosten verbonden en is vooraf aanmelden verplicht. Meer informatie: www.gooisemerenbeweegt.nl. Aanmelden kan tot morgen, 4 juli.