Medewerkers van de winkel showen de nieuwe modellen met frisse kleuren.
Medewerkers van de winkel showen de nieuwe modellen met frisse kleuren. Foto: George in der Mauer

Beweeg je fit!

GROENEKAN Was een van uw goede voornemens om meer te bewegen of af te vallen? Wandelen is een gezonde manier om te ontspannen door een kleine inspanning. Alleen of met een groep, je knapt er duidelijk van op. Om makkelijk een eind te wandelen heb je baat bij een paar goede wandelschoenen, die bovendien op de juiste leest voor uw voeten gemaakt zijn. Omdat niet alle voeten gelijk zijn, heeft de George in der Maur Beterlopenwinkel in Groenekan een uitgebreid assortiment wandelschoenen van het Duitse merk Meindl op voorraad.

Een vakkundig verkoopteam staat klaar om op onze nieuwste versie van de Albert-scan een 3D-voetscan van uw voeten te maken en daarna een passend advies te geven. Eventuele voet- en/of houdingsklachten zijn vaak te verhelpen met een ondersteunend voetbed of een op maat gemaakt paar steunzolen van de podoloog of de orthopedisch schoentechnieker.
Op vrijdagmiddag bent u bij ons van harte welkom op het multidisciplinair spreekuur. Een spreekuur waarbij de podoloog en orthopedisch schoentechnieker samen naar uw voeten en gangbeeld kijken en u een zeer goed advies kunnen geven. Hiervoor is het wel nodig om even een afspraak te maken.

Sportschoenen

Nieuw in de Beterlopenwinkel zijn de superlichte sportschoenen van de merken Mizuno en Craft. Deze zeer comfortabele schoenen zijn uitgevoerd in moderne kleuren en materialen en zijn zeer geschikt voor sporten, wandelen of voor gebruik in de sportschool. Door een nieuwe techniek, een zogenoemde waveplaat die verwerkt zit tussen de stabiliserende eerste laag en de schokdempende tweede laag in de zool van de schoenen - helpen deze schoenen goed bij de afwikkeling van uw voeten. Door de golvende vorm geeft deze plaat u als het ware energie terug. Uiteraard zijn deze schoenen voorzien van een losse inlegzool en dus geschikt voor uw eigen steunzolen.

Frisse kleuren

Het grootste gedeelte van de nieuwe voorjaars/zomercollectie 2019 is reeds uitgeleverd en kenmerkt zich door frisse kleuren en zachte materialen voor een moderne 'look'. Voor de grootste keuze van uw nieuwe sneakers, sandalen of sportschoenen kunt u nu al terecht in de Beterlopenwinkel in Den Haag.

George in der Maur Beterlopenwinkel aan de Koningin Wilhelminaweg in 497 in Groenekan. Wij zijn makkelijk bereikbaar per auto en openbaar vervoer. U kunt bij ons voor de deur gratis parkeren.

Kijk voor meer informatie op www.indermaur-beterlopenwinkel.nl.