TV de Hakkelaars wil 2 padelbanen

MUIDEN Bij tennisvereniging de Hakkelaars wordt door een speciale commissie onderzocht of de aanleg van twee padelbanen - een baan van tien meter breed en twintig meter lang en is omringd door wanden - mogelijk is. Hiermee wordt het tennispark nóg aantrekkelijker gemaakt voor bestaande en toekomstige leden.

De vereniging biedt al zeven all-weather smashcourt tennisbanen, een clubhuis met een groot zonnig terras, een minibaantje, tenniskooi, een speeltuintje en een ruime parkeerplaats. Er is daarnaast nog voldoende ruimte om nieuwe padelbanen aan te leggen.
Padel is de snelst groeiende sport van Nederland. Het is een dynamische combinatie van tennis en squash en is toegankelijk voor jong en oud. De leden en mogelijk toekomstige leden wordt gevraagd een enquête in te vullen. Met deze antwoorden kan de onderzoeksgroep bepalen of de bewoners van Muiden en Muiderberg of daarbuiten, in de toekomst gebruik zullen maken van deze padelbanen. Het invullen van de enquête kost maar drie minuten tijd. De resultaten worden aan de leden gepresenteerd zodra het onderzoek is afgerond.
De gratis mei-activiteit op woensdag voor de kinderen tot 12 jaar was een succes. Deze maand wordt - onder leiding van tennisschool TAA - een gratis tennislesuur op de woensdag georganiseerd voor leden en niet-leden van 12 tot en met 18 jaar. Jongeren kunnen zich hiervoor aanmelden via jeugd@hakkelaars.com.