Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- De buurtsportcoach Muiderberg van Gooise Meren Beweegt kan wat extra handjes gebruiken bij het buiten sporten. Heb jij op dinsdagmiddag twee uurtjes over om lekker sportief te bezig te zijn in Muiderberg?

- Breng jij wat gezelligheid, humor en een goed gesprek in het leven van Leny uit Muiderberg? Leny is 73 jaar en zoekt een gezellige vrijwilliger voor een goed en luchtig gesprek en af en toe een uitstapje in de omgeving van Muiderberg.

- Het Centrum voor Levensvragen Gooi en Vechtstreek biedt met een groep geestelijk verzorgers ondersteuning aan mensen die behoefte hebben aan een gesprek over levensvragen. Voor de nieuw op te starten nieuwsbrief zijn wij op zoek naar een echt communicatiemens. Je houdt van interviewen, schrijven en redigeren. Ook is het belangrijk dat het onderwerp 'Levensvragen' jou interesseert.

Meer informatie: zie www.vcgooisemeren.nl, of stuur een mail naar info@vcgooisemeren.nl of bel naar 06-15875692.


Gooi On Stage gaat digitaal

GOOISE MEREN Het Gooi On Stage gaat dit jaar - op 10 juni - digitaal.

Met 'Digimatch' is het voor alle achthonderd vmbo-leerlingen mogelijk om contact te leggen met beroepsbeoefenaren in de regio.
Ondernemers of werknemers die iets over hun beroep willen vertellen, kunnen meedoen. Hiermee worden leerlingen geholpen met hun toekomstige keuze voor een profiel, specialisatie, vervolgopleiding én beroep. Meer informatie op hetgooionstage.nl.


Wietplantage gevonden in Muiderbrug

MUIDEN In een technische ruimte onder de Muiderbrug, de verbinding over het Amsterdam-Rijnkanaal tussen Diemen en Muiden waar ook de A1 loopt, is een hennepkwekerij met vijfhonderd planten aangetroffen. De politie heeft de zaak in onderzoek.