Esterelle van Zanten geeft online informatie over 'Simply Happy' zijn.
Esterelle van Zanten geeft online informatie over 'Simply Happy' zijn. Foto: Laura Hermans

Donderdag 22 juli

Simply Happy!

Online Bussum

Simply Happy is hét onlineplatform als je meer positiviteit & geluk wilt ervaren. Simpelweg blij zijn dus. Juist nu! Dagelijks krijg je een korte informatieve video te zien en een werkblad. Met korte opdrachten. Kijk op www.simply-happy.nl.

Gezellige autopuzzeltocht 

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Ontdek samen met je gezin of familie de mooiste plekjes in de Gooi- en Vechtstreek tijdens een gezellige autopuzzeltocht. Rijd langs mooie herenhuizen, molen de Vriendschap of kasteel Nyenrode. Los puzzels en raadsels op of speel samen met de kinderen de autobingo vanaf de achterbank. Bestel via www.autopuzzeltocht.nl het roadbook en bepaal zelf op welke dag jullie lekker op pad gaan. Bekijk op de site het handige instructiefilmpje over het navigeersysteem en beleef een gezellig dagje uit met de hele familie. Bovendien is dit coronaproof gezinsuitje ook nog eens vriendelijk geprijsd. Regelmatig worden er nieuwe autoroutes toegevoegd. Houd de website https://autopuzzeltocht.nl/ dus goed in de gaten voor nog meer gezellige uitstapjes met de auto op bijvoorbeeld een regenachtige dag, in het weekend of de vakantie.

Koffie drinken

10.00 uur | Wijkpost De schakel
Naarden

De schakel is in verband met vakantie tot en met 31 augustus gesloten. Vanaf september bent u elke donderdag weer van harte welkom.

MIKA 

10.30 uur | Kazerne Muiden

Iedere donderdagochtend bakkie doen met wat lekkers. U bent van harte welkom voor een praatje, naaien, haken, breien, spelletjes etc. Met inzet kan alles. Meer info: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

MIKA 

10:30 uur | Plein bij de
SCAN Naarden

Lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch. Voor de afwisseling workshops schilderen, gitaarlessen, schoonheidsbehandelingen met o.a. nagellakkken, massages maar ook veel stoere dingen.

Vrijdag 23 juli

Online Bussum

Simply Happy is hét online platform als je meer positiviteit & geluk wilt ervaren. Simpelweg blij zijn dus. Juist nu! Dagelijks krijg je een korte informatieve video te zien en een werkblad. Met korte opdrachten. Kijk op www.simply-happy.nl.

Inloopspreekuur SeniorWeb 

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum

Tijdens het inloopspreekuur van SeniorWeb in de bibliotheek zijn de vrijwillige docenten aanwezig om je te helpen met alle voorkomende digitale problemen met pc, laptop, tablet of e-reader. Ook gedurende de zomerperiode.

Taalcafé 

10.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Muiden 

Wil je beter Nederlands leren? Dat kan op vrijdagochtend van 10.00 tot 12.00 uur in de bibliotheek van Muiden. Het doel is dat deelnemers op een ontspannen manier de Nederlandse taal oefenen samen met vrijwilligers. Deelname is gratis.

Spreekuur buurtsportcoach

11.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum 

De buurtsportcoaches helpen u met het vinden van een passende activiteit of dagen u uit eens een andere sport te proberen. Interesse? Kom langs in de bibliotheek in Bussum.

Zaterdag 24 juli

Jeu de boule

14.00 uur | Spieghelwijck Bussum

Elke zaterdagmiddag boulen. Na afloop gezellig napraten in het praathuis. info: Bob Schroor 06-53226411 of per mail: bobschroor@msn.com.

Maandag 26 juli

Seniorencafé ASGM

10.30 uur | Beetje Bijzonder
Bussum

We gaan weer met het seniorencafé het terras op als het mooi weer is. Nu weer om 10.30 uur samenzijn onder een nieuwe naam 'Beetje Bijzonder' op dezelfde plaats aan het Julianaplein 90. De consumpties zijn voor eigen rekening maar de gezelligheid is gratis.

MIKA 

10:30 uur | Plein bij de
SCAN Naarden

Lekker aan de koffie of thee met cake en een heerlijke lunch. Voor de afwisseling workshops schilderen, gitaarlessen, schoonheidsbehandelingen met o.a. nagellakken, massages maar ook veel stoere dingen.

Bootcamp | Bussum

18.00 uur | Parkeerplaats Monkey town Bussum

De bootcamp trainingen zijn buiten, duren 60 minuten. Zijn afwisselend en bestaan uit: krachttraining, conditietraining en buikspierkwartier. van 18:00 tot 19:00 uur en van 19.00 tot 20.00 uur. Lessen gaan altijd door. Ga naar bvk-sports.nl en boek jouw gratis proefles.

Dinsdag 27 juli

Koffie drinken

10.00 uur | Wijkpost De schakel Naarden

De schakel is in verband met vakantie tot en met 31 augustus gesloten. Vanaf september bent u elke dinsdag weer van harte welkom.

MIKA 

14.00 uur | Wijkcentrum Uit Wijk
Bussum

MIKA atelier, Met Inzet Kan Alles. Breien, knutselen, schilderen, een spel spelen of muziek maken én wat lekkers erbij. Alles kan, niets moet. Komt u een bakkie doen?

Woensdag 28 juli

Fietstocht

10.00 uur | WOC Bellefleur
Naarden

Bellefleur organiseert fietstochten van ca. 35 km. Start 10.00 uur vanaf Mackaylaan 11a, Naarden. Deelnemers fietsen mee voor eigen verantwoordelijkheid en voor eigen risico. Inl.: Janneke Vlak 06-44708719 of mail naar
fietsen@wocbellefleur.nl.

Koffieochtend 

10.30 uur | De Rijver
Muiderberg

Iedere woensdagochtend bakkie met wat lekkers. Iedereen is van harte welkom voor een praatje, knutselen, naaien, haken, breien, spelletjes etc. Info en aanmelden: Caroline, Versa Welzijn 06-82843440.

Bunkeren 

14.00 uur | Bezoekerscentrum Naarden 

Bij het Bunkeren ga je opzoek naar de om de Vesting Naarden liggende bunkers en militaire objecten met de door ons toegevoegde routekaart. Bij sommige objecten kun je door het scannen van een QR-Code meer interessante informatie vinden over de bouw en het gebruik van deze unieke objecten. Www.vestingadventure.nl.

Open eettafel

17.00 uur | WOC de Palmpit

Elke woensdagavond van 17.00 tot 19.00 uur kunt u genieten van een heerlijk drie gangen menu voor € 11,50 per persoon. Iedere week is er een ander thema met verrassende gerechten.

Vrijdag 30 juli

Spreekuur buurtsportcoach

11.00 uur | Bibliotheek Gooi en meer vestiging Bussum 

De buurtsportcoaches helpen u met het vinden van een passende activiteit of dagen u uit eens een andere sport te proberen. Interesse? Kom naar het inloopspreekuur in de bibliotheek in Bussum.

Zaterdag 31 juli

Gezellige autopuzzeltocht 

9.00 uur | Rest. 't Rechthuis
Muiderberg

Beleef samen met je gezin een gezellig dagje uit tijdens een autopuzzeltocht door Gooi- en Vechtstreek. Vol puzzels en raadsels en een gezellige autobingo voor de achterbank. Ideaal voor iedereen die er tussenuit wil maar grote drukte liever vermijd.

Ook weer begonnen met activiteiten? Meld deze dan via Gooiagenda.nl.


Kent u gooiagenda.nl al?
Alleen activiteiten die via gooiagenda.nl worden aangemeld, komen in de agenda van onze krant en op de website.

Wanneer uw activiteit niet door gaat kunt u deze verwijderen of uw tekst wijzigen.

Inloopspreekuur SeniorWeb op vrijdag 23 juli in Bussum.