Afbeelding
Foto: Tempo AV

Atletiekvereniging Tempo viert 85-jarig bestaan

Sport

Het was een zonnig, sportief en bovenal gezellig jubileumdag afgelopen zaterdag bij Tempo Atletiekvereniging (AV). De Bussumse sportvereniging viert haar 85ste jaar en dat werd samen met leden gevierd met een mooie Gooise Belevingsloop, een hilarische Estafette, een barbecue én een muzikale afsluiter.

Tempo AV kijkt terug op een prachtige jubileumviering, zo laat de vereniging weten. Zaterdagochtend werd de feestelijke dag afgetrapt met de Gooise Belevingsloop; een ronde rondom Hilversum. “Vanaf het clubhuis vertrokken de groepjes, die samen een run-bike-run deden van 30 kilometer”, vertelt Rachel Plantinga van Tempo AV enthousiast. “Dat betekent dat één persoon rent en de rest op de fiets volgt, waarna wordt afgewisseld. Dat was erg leuk.” 

In de middag vond de Estafette plaats, waarbij ook een prijs te winnen was voor het maken van het leukste estafettestokje. “Dat was erg grappig”, aldus Rachel. “Er waren een paar meiden van de atletiekgroep die een tekenbord hadden meegenomen. Tijdens de estafette deden ze alsof ze aan het tekenen ..