Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren.

- Het bestuur van Alzheimer Nederland afdeling Gooi en Omstreken zoekt aanvulling. De afdeling behartigt de belangen van mensen met dementie en hun mantelzorgers in de regio. Wij zoeken een enthousiaste ondernemende penningmeester en daarnaast een bevlogen voorzitter die als bestuurder beschikt over een relevant netwerk in de regio; ervaring op het gebied van zorg en welzijn zou fijn zijn. 

- Voor een bloemschikactiviteit op de woensdagmiddag - voor bewoners met psychogeriatrische problematiek - zoekt zorgcentrum De Veste in Naarden assistentie. Ben je een beetje creatief en ga je graag met mensen om? Reageer!

- Op woensdagavond zoeken wij vrijwilligers voor de kookploeg van de buurthuiskamer van het Leger des Heils in Bussum. Vind je het leuk om een menu samen te stellen en de scepter te zwaaien in onze keuken? Wij koken maaltijden voor maximaal 25 personen. We zien naar jouw hulp uit!

Voor meer informatie: www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692.


Zilveren Speld voor Annelies Voerman (CDA)

BUSSUM Annelies Voerman uit Bussum heeft de Zilveren Speld ontvangen voor haar inzet en gastvrijheid voor het CDA. Ze kreeg het kleinood van Daan Versteeg, woonachtig in Naarden en voorzitter van het CDA Noord-Holland.

In zijn toespraak prees hij Annelies voor haar deskundigheid, onbaatzuchtigheid en gastvrijheid tijdens al haar actieve jaren. Ook Wopke Hoekstra roemde in een videoboodschap haar kwaliteiten en inzet voor de partij en al haar leden. Hij noemde haar ‘een voorbeeld voor velen'.

Erkenning

Voerman geeft mensen onverwacht aandacht of brengt een klein presentje langs. Ze was ontroerd en had deze erkenning niet verwacht. Voor haar is deze inzet normaal. Zij heeft de onderscheiding dan ook opgedragen aan de leden van het CDA Gooise Meren, die zich volgens haar allemaal gastvrij inzetten.