Deze leuke meiden genoten ook van Bussum Cultureel.
Deze leuke meiden genoten ook van Bussum Cultureel. Foto: © Bob Awick

'Fantastisch. Zo veel happy faces'

BUSSUM Het was al met al een zeer geslaagde editie van Bussum Cultureel. Dat laat Mirjam Smet namens de organisatie weten. "Het was fantastisch. Zo veel happy faces. Heerlijk. Daar doen we het voor."

De organisatie is enorm content. "En trots dat we in zo'n korte tijd en in deze gekke periode zo'n feestje hebben kunnen bouwen met z'n allen, want daar waren we allemaal wel aan toe. Bussum kwam even uit de slaapstand en blijkbaar was wel men toe aan iets gezelligs in het dorp."
Het weekend begon met een prachtige, Franstalige film in de tuin van de Tindalvilla. "Op zaterdag was de culturele markt. De hele dag was er muziek en werd er genoten van het extra grote terras. De huiskameroptredens in de pagodetenten waren knus, intiem en zeer sfeervol, waarbij er ook zelfs nog werd gedanst." Ook de optredens op de Nieuwe Brink werden warm ontvangen.
De sfeer op de ART Fair in de tuin van FIER was geweldig. "Op deze prachtige locatie ben je echt even in een andere wereld. Veel mensen hebben genoten van de kunstmarkt, de optredens en de fijne sfeer. Al met al een zeer geslaagde editie. We hebben helaas een aantal vaste onderdelen van Bussum Cultureel dit jaar niet kunnen invullen om logistieke redenen of omdat de coronaregels ze nog niet toelieten. Maar dat gaan we vast nog wel inhalen", besluit Mirjam Smet.

Meer foto's op onze website