Vacaturebank Gooise Meren

GOOISE MEREN Hieronder een selectie uit het brede aanbod van vrijwilligersvacatures op de website van Vrijwilligerscentrale Gooise Meren: 

- Heb jij af en toe wat tijd over en vind je het leuk om te helpen met kinderactiviteiten, zoals knutselen, bakken, sport en spel in Muiden? Het gaat vaak om activiteiten in de schoolvakanties en soms in het weekend. Versa Kinderwerk in Muiden is blij met jouw incidentele hulp.

- De Volksuniversiteit Het Gooi is op zoek naar een vrijwilliger voor sociale media. Je zorgt ervoor dat nieuws en feiten over activiteiten van de Volksuniversiteit, liefst wekelijks, op sociale media worden gedeeld. Je deelt zelf je eigen tijd in, in de zomermaanden is het rustig.

- De mannenclub van verpleeghuis De Antonius Hof in Bussum zoekt een vrijwilliger. Op dinsdag tussen 13.30 en 15.30 uur komen ze bij elkaar. Zij praten over een actueel onderwerp, gaan naar buiten of lekker met hout aan de slag. Doe jij mee? Daarnaast zoekt De Antonius Hof voor de woensdag een vrijwilliger die van 10.00 tot 12.00 uur wil assisteren bij Bewegen op Muziek met de bewoners.

Voor meer info zie www.vcgooisemeren.nl of bel 06-15875692. Langskomen kan op dinsdagmorgen aan de Ceintuurbaan 47 in Bussum en/of op woensdag 14.00 tot 15.00 uur in De Plataan in Naarden.


Kunstverkoop voor goede doelen

BUSSUM Opnieuw gaat kunstenares Marga Versteege (83) uit Bussum haar kleurrijke schilderijen aan de man brengen en weer gaat de opbrengst naar goede doelen. Eerder deed ze dat in de Wilhelminakerk tijdens Bussum Cultureel afgelopen september. Dat was een succes, maar er zijn nog altijd veel werken te koop.

Zeker honderd werken zijn tot en met 5 december te koop bij Versa Welzijn in wijkcentrum Uit-Wijk aan de Ceintuurbaan. Versteege verheugt zich erop en vertelt: "Bij Versa hebben we brede expositiegangen met veel licht en ook nog de P-ruimte." Belangstellenden kunnen binnenlopen om de werken te bekijken en te kopen. De prijzen van de kunstwerken variƫren van 25 euro (50 x 50 cm) tot 100 euro (80 x 120 cm ).