Nick van Goethem is shopmanager van de gloednieuwe HelloChair winkel in Bussum
Nick van Goethem is shopmanager van de gloednieuwe HelloChair winkel in Bussum Foto: PR

HelloChair Bussum opent haar deuren; meer dan 300 eetkamerstoelen in huis

BUSSUM De HelloChair winkel aan de Landstraat in Bussum is open. In het onlangs compleet gerenoveerde pand vind je meer dan driehonderd eetkamerstoelen en tientallen eettafels om uit te proberen en te vergelijken. De HelloChair winkel in Bussum is de tweede winkel van deze succesvolle start-up.

HelloChair is dé specialist in eetkamerstoelen. Volgens oprichters Joost Wels en Jan-Noud Hutten is je stoel als je beste vriend: je brengt er veel tijd mee door, hij zorgt voor goede gesprekken en het liefst ga je voor een langdurige relatie.

Daarom opende het duo in de zomer van 2020 een fysieke winkel in Culemborg én een webshop voor stoelen. En na een succesvol jaar is daar nu een winkel in het Gooi bij gekomen. Nick van Goethem is shopmanager van de gloednieuwe HelloChair winkel in Bussum en staat te springen om klanten aan hun nieuwe stoel te helpen: “Ik ben blij dat we hier vanaf nu onze mooie collectie kunnen laten zien!”

Wat maakt HelloChair een aanwinst voor het Gooi? 
“Wij helpen je met jouw zoektocht naar de perfecte stoel, zowel online als in de HelloChair winkels. Van eetkamerstoelen tot barkrukken en van betaalbaar tot design op maat: met ons ruime assortiment zit je eigenlijk altijd goed. Daarom selecteren we bij HelloChair alleen de mooiste stoelen. Comfort, stijl en kwaliteit staan hierbij voorop. Zo gaan ze lang mee; beter voor jou én onze planeet.”

Hoe onderscheidt HelloChair zich van andere meubelwinkels? 
“Doordat wij ons op één specifiek product richten weten we alles over de stoelen die wij verkopen. Zo kunnen we ook heel goed meedenken met onze klanten over materialen en kleuren. Daarnaast vind je bij ons ruim driehonderd stoelen in de winkel. Zo kun je dus alles uitproberen, materialen met elkaar vergelijken én het zitcomfort ervaren. Waar vind je dat nog?”

Welke merken vind je bij jullie?
“Je ziet bij ons veel Scandinavische merken zoals HAY, Muuto en Carl Hansen & Son, maar je vindt er ook mooie merken als Vitra, Kartell en Mobitec. Daarnaast verkopen we nog een aantal merken van eigen bodem, zoals Zuiver en Woood. Er is voor iedereen wel een merk te vinden dat past bij zijn of haar stijl en budget. Ook bieden veel merken de optie om een eigen stoel samen te stellen. Je hebt dan de keuze uit veel verschillende stoffen, materialen en kleuren. Zo krijg je een stoel die volledig past bij jouw wensen. Samen met de klant zoeken we naar de beste combinaties.”

Deze week vind je in de HelloChair winkel meteen veel mooie Black Friday-aanbiedingen!

'Met ons ruime assortiment zit je eigenlijk altijd goed'