Man valt ongelukkig op Pampus

MUIDEN De brandweer heeft zaterdagmiddag rond kwart voor vier aan ambulancepersoneel assistentie verleend op Forteiland Pampus.

Daar was een man van een trappetje gevallen en hij had medische hulp nodig. De hulpdiensten hebben het ambulancepersoneel naar Pampus begeleid en hebben het slachtoffer vervolgens weer naar de vaste wal gebracht bij de Koninklijke Nederlandse Zeil- en Roeivereniging (KNZ&RV) aan de Westzeedijk.


Buurt start steunactie voor Nico en kinderen

MUIDEN Op initiatief van Matthijs Giessen uit Muiden is er een steunactie gestart om een mooi bedrag binnen te halen voor Nico Hoveling (35) en zijn drie kinderen Nico (11), Dilano (10) en Roos (8).

Op zaterdag 12 juni jl. is hun woning door brand onbewoonbaar verklaard. “Als buurt hebben we een actie opgestart en hopen daarmee een leuk bedrag in te zamelen, zodat we Nico en (met name) de kinderen een steuntje in de rug kunnen bieden”, zegt Giessen.

steunactie.nl/actie/brand-in-muiden


Pampuskamp; 4 dagen vermaak

MUIDEN Het Pampuskamp staat volgende maand op de kalender. Van 20 tot en met 23 juli kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar zich op, in en aan het water vermaken.

Het forteiland is de locatie voor dit vakantiefeestje. De kinderen vertrekken om 09.30 uur vanaf de Herengracht en zijn 16.00 uur weer terug aan wal. Vragen of aanmelden? Mail naar events@pampus.nl.