Afbeelding
Foto: Muiden Cultureel

Muiderberger (73) valt niet in de prijzen

MUIDERBERG Het is de 73-jarige Luc Runderkamp uit Muiderberg niet gelukt om een prijs in de wacht te slepen tijdens de finale Ouderen Songfestival. Dit vond afgelopen zaterdag plaats in het DeLaMar Theater in Amsterdam.

"Het ging goed. De zaal was collectief ontroerd", vertelt de Muiderberger, die het liedje Deken ten gehore bracht. "Ik had een leuke dag, maar een prijs zat er niet in. Zo'n festival: het blijft een jurysport. Maar ik ben toch trots." 

Check onze website voor de uitvoering van Runderkamp


Muiden gaat bruisen in augustus

MUIDEN Een flink aantal Muidense initiatieven, kunstenaars en inwoners hebben de handen ineengeslagen en presenteren van 13 tot en met 29 augustus het nieuwe UIT Festival Muiden.

Er zijn voorstellingen, concerten, exposities, verenigingenmarkt, culinaire- en schildersworkshops, proeverij op de boerderij, markt met lokale producten, yoga met livemuziek en pilates op de dijk. Sport en spel staan ook op de rol, waaronder lasergamen voor de jeugd. Mensen met een beperking kunnen van optredens op maat genieten. Info en kaartverkoop op: www.muidencultureel.nl


Werkzaamheden aan Googbrug

MUIDERBERG Er wordt gewerkt aan de Googbrug. Daarom is deze voor al het doorgaand verkeer op meerdere momenten afgesloten.

Van 5 juli 7.00 uur tot en met 15 juli 6.00 uur en van 26 juli 7.00 uur tot en met 28 juli 00.00 uur. Tussendoor is de brug zoals gewoon te gebruiken door verkeer en hulpdiensten tot 4 meter hoogte.

Van 13 tot en met 29 augustus bruist Muiden twee weken lang.