Geen bussen door Muiderberg

MUIDERBERG Er rijden geen bussen door Muiderberg van maandag 26 juli tot en met 24 september door werkzaamheden aan de riolering bij de kruising Willemslaan, Pieter de Hooghlaan en Eikenlaan.

Buslijnen 110 en 210 rijden om via de Googweg, Naarderstraatweg en IJsselmeerweg. Reizigers kunnen in- en uitstappen bij een tijdelijke halte bij de kruising Googweg, Gerard Doulaan, Echolaan en bij de bushalte Muiderberg P+R aan de IJsselmeerweg.


Verlichting kerstboom op de Brink vervangen

MUIDERBERG De kerstverlichting in de hoge kerstboom op de Brink is afgelopen week vervangen. 

Mede dankzij een eerdere inzamelingsactie van Stichting Muiderbergse Feesten kan de kerstverlichting met een hoogwerker vernieuwd worden.


Een tas boordevol verhalen uit Gooise Meren 

MUIDEN/MUIDERBERG Een zomer lang wegduiken in een lekker magazine vol verhalen uit eigen stad of dorp. Dat kan met onze speciale Extra tas. 

Onze redactie schrijft elke dag nieuwe artikelen en exclusieve verhalen online, die u als lid allemaal kunt lezen. Dagelijks ontvangt u een nieuwbrief met het belangrijkste nieuws uit de regio en maandelijks valt het glossy magazine bij u in de bus. Deze zomer is er een speciale aanbieding waarbij u bij het afsluiten van een Extra jaarlidmaatschap de laatste vier verschenen magazines cadeau krijgt in onze mooie Extra tas. De zomeraanbieding geldt in juli en augustus, zolang de voorraad strekt. Dus wacht niet te lang, want op is op. Inschrijven kan op onze website of met het inschrijfformulier in deze krant.