Aed-netwerk zo goed als rond

MUIDERBERG “Hij hangt en hopelijk hoeft hij niet gebruikt te worden”, vertelt Muiderberger Michiel Koekkoek, bestuurslid bij de Dorpsraad, over de nieuwe aed aan de Googweg in Muiderberg. 

De nieuwe aed is volgens de website van gemeente Gooise Meren de een-na-laatste aed die geplaatst moet worden voor een dekkend aed-netwerk in de gemeente. De laatste aed moet ergens aan de Laarderweg in Bussum komen. Met een aed, oftewel een automatische externe defibrillator, kan het hartritme hersteld worden bij een hartstilstand, door middel van een elektrische schok. "Uiteindelijk was de familie Van Diest, tegenover de manege, bereid om zo'n aed te huisvesten."

Geldinzameling


Dierendag
bij De Boer
dier & ruiter

MUIDERBERG De Boer dier & ruiter aan de Naardervaart 1a viert zaterdag 2 oktober van 9.00 tot 17.00 uur dierendag in de winkel. Kom gezellig langs en vier dierendag met leuke activiteiten voor jong en oud en profiteer van aantrekkelijke kortingen.

Is jouw hond een echte viezerik? Maak dan de hele dag gratis gebruik van de dogwash in de winkel. Ook kan je hond zich uitleven in de grabbelton, op zoek naar een gratis kluifje of speeltje. En er is nog veel meer te doen! Kinderen kunnen lekker springen op het grote springkussen en in de knuffelhoek de liefste knaagdieren aaien. Bovendien profiteer je deze dag van de beste dierendag-aanbiedingen. Het mooiste, leukste en lekkerste voor jouw huisdier extra voordelig. De Boer dier & ruiter is met ruim 3500 m² de grootste specialist op het gebied van diervoeding, dierbenodigdheden en ruitersport. Bovendien heeft de winkel een eigen Pets Health dierenkliniek, Pets Academy hondenschool en Dogwash. www.deboerdierenruiter.nl.