Presentatie Bomenplan

MUIDERBERG De werkgroep Bomenplan van de Vereniging Dorpsraad Muiderberg presenteert maandag 25 oktober tussen 20.00 en 21.30 uur het bomenplan rond de entree van Muiderberg, liggend aan de IJsselmeerweg.

De presentatie vindt plaats in De Rijver of de voetbalkantine van SC Muiderberg. De locatiekeuze hangt af van het aantal belangstellenden. Op deze avond worden ook de achtergrond en ontwikkeling uiteengezet die hebben geleid tot het uiteindelijke voorstel. Hierop zijn reacties en ideeën uiteraard welkom. 

Voor het bijwonen van deze avond dienen belangstellenden zich aan te melden bij secretaris@dorpsraadmuiderberg.nl.


Mindfulness
voor mensen
met smalle beurs

MUIDERBERG In wijkcentrum De Rijver start maandag 8 november (19.30 tot 21.30 uur) een basiscursus Mindfulness voor mensen met een smalle beurs.

Mindfulness lijkt soms wel een wondermiddel - dat is het zeker niet - maar het werkt wel en maakt je minder kwetsbaar voor chronische stress en allerlei vervelende psychische en fysieke klachten, aldus Versa Welzijn die de cursus aanbiedt in het kader van MeeDoen.

Eigen bijdrage

De basiscursus Mindfulness telt acht bijeenkomsten van twee uur en is bestemd voor inwoners van Gooise Meren die last hebben van psychische klachten en graag een mindfulnesscursus willen doen, maar daarvoor niet de financiële middelen hebben. Deelnemers betalen een eigen bijdrage van 25 euro voor de hele cursus, inclusief werkboek. Overige cursusdata zijn: 15, 22, en 29 november, 6,13 en 20 december en 10 en 17 januari 2022. 

Aanmelden kan via info@lesinmindfulness.nl.