Afbeelding
Foto:

Bedank uw bezorger

MUIDEN/MUIDERBERG Uw krantenbezorger gaat vanaf vandaag - woensdag 15 december - weer op pad met de nieuwjaarskaartjes.

Wie tevreden is over de bezorging kan de bezorger een extraatje geven aan de deur, maar dit kan ook digitaal via een QR-code of door naar de website te gaan: www.muidernieuws.nl/bezorgerbedankt.


Muiderslot wint RAAK-prijs

MUIDEN Rijksmuseum Muiderslot is een van de drie gelukkige winnaars van de RAAK stimuleringsprijs 2021. Met de prijs van 20.000 euro kan het Muiderslot het museum en de tuinen beter toegankelijk maken voor mensen met een visuele beperking.

De RAAK Stimuleringsprijs is een initiatief van de Oogvereniging. "We zijn trots dat het publiek zo massaal op ons heeft gestemd. Met het geld van deze geweldige RAAK stimuleringsprijs kunnen we het Muiderslot voor nóg meer mensen toegankelijk maken. Wij zijn als rijksmuseum immers van iedereen en voor iedereen. Door alle zintuigen te betrekken, verrijken we het museumbezoek voor velen”, aldus Annemarie den Dekker, directeur van het Muiderslot.


Autobrand

MUIDEN Op de Weesperweg is maandagmiddag rond vijf uur een auto - tijdens een ritje - spontaan in brand gevlogen.

De brand begon in het voertuig en dan vooral aan de passagierskant. De bestuurder kon uit de auto komen en bleef ongedeerd. Het voertuig is afgesleept.