Schrijfster Susan Smit te gast in De Kazerne

MUIDEN De bekende boekenschrijfster Susan Smit geeft vrijdag 11 maart een lezing over haar liefde voor haar werk in de Bibliotheek Muiden, gevestigd in De Kazerne, aan de Kazernestraat 10. 

Smit debuteerde in 2001 met het boek ‘Heks’, een verkenning van de voorchristelijke Europese religie. Tot op heden schreef ze achttien boeken, waaronder de bestellers ‘Gisèle’ en ‘De eerste vrouw’.

De bijeenkomst start om 20.00 uur en duurt twee uur. Kaarten à 15 euro (leden 12,50 euro), inclusief consumptie via www.bibliotheekgooienmeer.nl.


Paintball en bakken in krokusvakantie

MUIDEN Versa Kinderwerk organiseert leuke activiteiten deze voorjaarsvakantie. 

Op donderdag 24 februari kunnen kinderen (4 tot en met 12 jaar) in De Kazerne meedoen aan Bakken voor buurtbewoners (tijd: 9.15 tot 11.15 uur, kosten 1,50 euro) en op zondag 6 maart is er een paintball-activiteit voor 7- tot en met 12-jarigen. Deelname is gratis en verzamelen bij SC Muiderberg. Aanmelden via Kirsten van Kasteren, telefoon 06-12583749.


Ayrton windt voorronde leeswedstrijd

MUIDERBERG Ayrton Zevenbergen, leerling van basisschool De Vinkenbaan, uit Muiderberg heeft de voorronde van de Nationale Voorleeswedstrijd overtuigend gewonnen.

Hij las een fragment voor uit het boek Furie van Chris Wooding. Ayrton zal de regio ‘t Gooi en de Vechtstreek vertegenwoordigen in de volgende ronde.