Afbeelding
Foto: GMM

Platform ontdekgooisemeren.nl start communicatiecampagne

Algemeen

GOOISE MEREN - Stichting Gooise Meren Marketing start een campagne om het platform ontdekgooisemeren.nl binnen de gemeente meer bekendheid te geven. Op dit platform worden bezoekers geïnspireerd en geactiveerd om het grote aanbod aan cultuur, natuur, lifestyle en geschiedenis binnen de gemeente Gooise Meren te gaan ontdekken. 

Ontdekgooisemeren.nl is ontstaan vanuit de behoefte om inwoners van de gemeente Gooise Meren te laten zien welk breed aanbod aan recreatie en evenementen er te vinden is binnen hun gemeente, ook buiten hun eigen woonplaats. 

De campagne bestaat onder andere uit driehoeksborden, krantenadvertenties en advertenties via sociale media. In de uitingen worden inwoners van de verschillende plaatsen (Bussum, Naarden, Muiden, Muiderberg) specifiek aangesproken en gewezen op de bijzondere plekken die zich in de nabijheid van hun woonplaats bevinden. 

Op ontdekgooisemeren.nl vinden inwoners een breed overzicht aan informatie over bekende en minder bekende locaties zoals koffietentjes, restaurants, speeltuinen, wandelroutes en theaters. Maar er is ook bezoekersinformatie te vinden over attracties zoals het Muiderslot, Pampus en Het Nederlands Vestingmuseum. Daarnaast biedt het platform een actueel overzicht van aankomende evenementen in de gemeente. 

Naast de campagne is de Stichting Gooise Meren Marketing voornemens om een podcastserie te maken over een aantal bijzondere plekken binnen de gemeente. 

Afbeelding
Afbeelding