Tuinconcert G.A. Heinze

MUIDERBERG Muziekvereniging G.A. Heinze geeft op zondag 3 juli om 15.30 uur in een tuin aan de Googweg 8 een zomerconcert. Het belooft een spectaculaire seizoensafsluiter te worden. De toegang is vrij.

Voorheen speelden de muzikanten altijd in de tuin van Huize Cecilia op de Brink, waar de componist en dirigent G.A. Heinze vroeger heeft gewoond. Dit keer is de aanpak anders. Via Facebook is gevraagd welke inwoner van Muiderberg het leuk zou vinden als G.A. Heinze bij hem/haar in de tuin een concert zou geven. "Hier kwam een aantal reacties op en uiteindelijk is er gekozen om het concert te laten plaatsvinden in een prachtige tuin op de Googweg in Muiderberg", laat de organisatie weten. De leden van G.A. Heinze zorgen voor lekkere, zelfgemaakte hapjes en drinken. Wie wil zitten, zal een eigen stoeltje moeten meebrengen.


BrinkPop

MUIDERBERG Stichting Muiderbergse Feesten (SMF) organiseert zaterdag 2 juli weer BrinkPop.

De zeer ervaren partyband SuperFly treedt op. Om 21.00 uur gaat BrinkPop van start aan de zijde van de muziektent op de Brink. Zoals het publiek gewend is, staat er een SMF-bar en doen de vrijwilligers er alles aan er een geslaagde en muzikaal onvergetelijke avond van te maken. 


Open water-training Swim
to Fight Cancer

MUIDEN De tweede openwatertraining voor Swim to Fight Cancer Muiden vindt donderdag 30 juni plaats bij de KNZ&RV Muiden. 

Inloop en omkleden vanaf 18.30 uur, de training start om 19.00 uur. De training staat onder leiding van Zwem en Poloclub De Otters Het Gooi. Graag van tevoren aanmelden via training@swimmuiden.nl. De kosten bedragen 5 euro.