Excursie door Kocherbos

MUIDERBERG Het Goois Natuurreservaat (GNR) heeft 8,5 hectare Kocherbos gekocht van de hockeyclub van Muiderberg en organiseerde afgelopen donderdag een avondexcursie door het Kocherbos.

Inwoners van Muiderberg kregen op die manier de kans om kennis te maken met de boswachter en regiobeheer van de GNR. Iets voor zeven uur verzamelde een grote groep bezoekers zich voor de ingang van het Kocherbos, tegenover hotel-restaurant Het Rechthuis. Onze medewerkster Sarah El Aty ging mee.

Meer op MuiderNieuws.nl


Lees week lang GRATIS Extra-artikelen van MuiderNieuws

MUIDEN/MUIDERBERG Ben jij een trouwe lezer van het MuiderNieuws, maar ben je nog geen lid van Extra? Dan is dit je kans. 

Ter ere van de Dag van de Huis-aan-huiskrant bieden we de lezers de mogelijkheid om een week lang gratis alle Extra-artikelen te lezen op MuiderNieuws.nl. Jouw 'gratis week' activeren kan tot en met 8 juli. Zo mis je niks en lees je alles, gewoon op je laptop, tablet of telefoon. En als extraatje ontvang je aan het eind van de maand ook nog eens het glossy Extra-magazine.


Brand op strand

MUIDERBERG De brandweer van Muiderberg heeft in de nacht van zaterdag op zondag een in brand staande berg afval moeten blussen.

De fik was op het strand van Muiderberg aan het Kerkpad. De melding kwam vanaf de overkant (Almere). "We hebben het vuur uitgemaakt met één hogedrukstraal", aldus de brandweer.