Afbeelding
Foto: PR

Oktoberfest bij De Koeienkade

MUIDEN Heb jij je lederhose of dirndl al klaar hangen? Op zondag 9 oktober van 14.00 tot 18.00 uur is het tijd voor het Oktoberfest bij De Koeienkade aan de Noordpolderkade 2. De toegang is gratis.

Met onder andere biertjes, braadworst, boerenmarkt met kaas, fruit, eigengemaakte streekproducten en droogbloemen, vertier voor kinderen (springkussen en spelletjes) en de feestelijke Almabtrieb (15.00 uur) waarmee de prachtig uitgedoste koeien worden verwelkomd in de stallen. De Wallenkraaiers uit Naarden zorgen voor de muziek en er is een fotobooth in stijl! De middag wordt afgesloten met een veiling.


SC Muiden opent in december nieuwe sporthal

MUIDEN Eindelijk is het dan zover. Muiden krijgt een heuse sporthal: voor de scholen, voor tafeltennis, voor hockey, voor voetbal en wellicht in de toekomst voor nog veel meer sporten in deze mooie stad.

SC Muiden is hard op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die willen meehelpen om de exploitatie van de sporthal tot een succes te maken. Voor iedereen die lid is of kinderen bij SC Muiden heeft, maar ook voor iedereen die nieuw is in de stad en graag snel mensen wil leren kennen. Het gaat hier over uiteenlopende taken, van bardienst tot inkoop. Horeca-ervaring is welkom, maar iedereen die energie krijgt van het omgaan met mensen en lol heeft om de club te laten groeien is van harte welkom. 

Zin in? Neem dan graag contact op via: secretaris@scmuiden.nl.

Afbeelding