Voor betrokken gemotiveerde teamplayers heeft JUMO Meet- en Regeltechniek altijd plek.
Voor betrokken gemotiveerde teamplayers heeft JUMO Meet- en Regeltechniek altijd plek. Foto: Brian Elings

JUMO: 'De markt is continu in beweging, dus
werken in de techniek is divers en nooit saai'

In Weesp is JUMO gevestigd, een van de leidende producenten op het gebied van industriële sensor- en automatiseringstechniek. Bij de oprichting heeft JUMO Meet- en Regeltechniek zich geconcentreerd op de meettechniek van temperatuur. 

JUMO is een bedrijf dat altijd een grenzeloos vertrouwen in innovatie heeft. "En daarin zijn onze mensen onmisbaar," benadrukt Rianne van Cann, HR Manager. 'Betrokkenheid', 'klantgericht' en 'flexibel' zijn termen die de leverancier nastreeft in de dienstverlening en ook in het personeel. Klanten kunnen vertrouwen op de kwaliteit en betrouwbaarheid van JUMO en haar producten.

Als betrokken partner streeft JUMO naar het behalen van optimaal succes door kennis en ervaring in te zetten om processen efficiënter, gebruiksvriendelijker en duurzamer te maken. Daarom zijn ontwikkeling en enthousiasme de belangrijkste speerpunten in de organisatie. "Of iemand veel of weinig ervaring heeft, maakt niet eens zozeer uit. Veel nieuwsgieriger zijn we naar wat iemand wil leren in ons bedrijf. Dat vinden we veel belangrijker", aldus Rianne.  

Naar wie is JUMO op zoek? "We zijn altijd op zoek naar getalenteerde en gemotiveerde medewerkers die zich aan willen sluiten bij het team. In dit team staan samenwerking en ontwikkeling voorop. Medewerkers worden begeleid om in hun functie, maar ook als mens, te groeien. Hierbij wordt verder gekeken dan de achtergrond van de (nieuwe) medewerker en is het belangrijker om te kijken naar wie iemand is en wie iemand wil worden. Voor betrokken gemotiveerde teamplayers hebben we altijd plek." De markt is continu in beweging en hierdoor is werken in de techniek divers en nooit saai. Ook als iemand niet werkzaam is in een technische functie. Hierin is het wel belangrijk bij te blijven in (technische) kennis en vaardigheden. "Daarom ondersteunen we onze medewerkers bij het ontdekken en ontwikkelen van hun persoonlijke kwaliteiten. We werken aan het ontwikkelen van hun ‘sensor' voor de techniek. Door middel van interne en externe trainingen werken we continu aan het vergroten van deze kennis en vaardigheden”, aldus Rianne van Cann, HR Manager.

Lijkt het je leuk om bij JUMO te werken? Kijk dan op www.jumo.nl voor meer informatie of kom langs voor een kop koffie. JUMO kijkt ernaar uit om je te leren kennen.