Het enthousiaste team van Streefkerk.
Het enthousiaste team van Streefkerk. Foto: Marijn Bouwhuis

Alles onder één dak

Al bijna zestig jaar adviseert en bemiddelt Streefkerk particulieren en bedrijven. Het moderne en nieuwe kantoor dat volgend jaar in Muiden wordt gebouwd, is een mooie mijlpaal waarbij ruimte is voor nieuwe medewerkers.

De medewerkers hebben ieder hun specialisme die elkaar aanvullen. En daardoor zijn hypotheekadvies, pensioenadvies, verzekeringen, schadebehandeling, makelaardij en taxaties allemaal verkrijgbaar onder één dak. "Dit zorgt ervoor dat je als adviseur écht wat kan betekenen. Want onze klanten hebben vaak meerdere wensen, bijvoorbeeld bij de aan- of verkoop van hun huis maken we ook de verzekeringen passend. Ons kantoor is bij veel oplossingen bevoegd om direct dekking te bieden of bij een schade deze zelf af te handelen." 

Vanwege die ervaring en deskundigheid heeft Streefkerk hiervoor een volmacht van verschillende grote verzekeraars. Dit alles maakt het werk bij Streefkerk extra leuk en zeer afwisselend; heel anders dan een grote maatschappij waar je als klant en als medewerker vaak een nummer bent. Onze klanten en medewerkers merken en waarderen het verschil dat wij kunnen maken: actief en persoonlijk de zorg uit handen van onze klanten nemen, zodat ze kunnen doen wat ze graag willen doen.”

Nieuw kantoor

Volgend jaar start de bouw van een modern en nieuw Streefkerk-kantoor in Muiden. Een prachtige mijlpaal in het bijna zestigjarig bestaan. Door het nieuwe kantoor is er ruimte voor nieuwe collega's. Wie het verschil voor klanten wil maken is welkom om de ambities te bespreken.

Kijk voor meer informatie en vacatures op www.streefkerk.com