Afbeelding
Foto: Pixabay

Themabijeenkomsten over verlies en rouw in Muiden/Muiderberg

Zorg

MUIDEN/MUIDERBERG - Het verlies van een dierbare kan soms zo ingrijpend zijn dat mensen geconfronteerd worden met sterke gevoelens van rouw. Het verlies is groter dan je op dat moment dragen kan. Er is dan het gevoel van verlies van zin. 

Voor het ontvangen van een stukje extra ondersteuning organiseert Versa Welzijn in samenwerking met Stichting Questio-Centrum voor Levensvragen een gespreksgroep. In deze gespreksgroep is er - samen met lotgenoten - aandacht voor het delen van jouw verhaal. 

De gespreksgroep wordt begeleid door Cindy Kooijman, geestelijk verzorger bij de Stichting Questio en Carlos Tilburg, maatschappelijk werker van Versa. Uiteraard zijn de gesprekken van vertrouwelijk van aard. De gespreksgroep wordt aangeboden in een cyclus van vier gesprekken die om de week plaatsvinden op maandagochtend. Dit zal zijn op 9 januari, 23 januari, 6 februari, 20 februari, 6 maart en 20 maart van 10.00 tot 11.30 uur. Inloop is vanaf 9.45 uur.

Aangezien de groep kleinschalig georganiseerd wordt, is het aantal inschrijvingen beperkt. Aanmelden kan tot 2 januari. Voor inschrijving kan contact opgenomen worden met Carlos Tilburg via 06-82868948 of ctilburg@versawelzijn.nl Voor inhoudelijke vragen kunnen mensen zich wenden tot Cindy Kooijman (06-39490681 of cindy.kooijman@centrumlevensvragengooi.nl).