Sandra Deuling is oud-politica, werkt voor Versa en viel onlangs in de prijzen voor haar vrijwilligerswerk in Muiderberg.
Sandra Deuling is oud-politica, werkt voor Versa en viel onlangs in de prijzen voor haar vrijwilligerswerk in Muiderberg. Foto: Bob Awick

‘Kijk wat verder dan de buitenkant. Alles wat ik heb gedaan, kan ik niet alleen’

Mensen Zaterdagportret

Ze is ervan overtuigd dat het toenemend egoïsme in de maatschappij een dieptepunt is. Daartegenover omschrijft ze het optimisme en de bereidheid van jongeren om flexibel te zijn als hoogtepunt van deze tijd. 

Samen gaan we het hebben over het grijze gebied daartussenin. Want ze komt genoeg tegen in haar werk bij Versa Welzijn en als vrijwilliger bij Samen Doen: Sandra Deuling (56). 

De Muiderbergse zoekt de spotlights niet graag op, maar heeft veel te vertellen als oud-politica. Nu ze onlangs is geprezen voor haar vrijwilligerswerk was dat genoeg aanleiding om toch in dit portret centraal te staan. Begin januari ontving ze tijdens de nieuwjaarsreceptie van de Dorpsraad namelijk van wethouder Hugo Bellaart - per 1 januari begonnen in die hoedanigheid - de Muiderbergse Echo. De hoofdreden? Sandra heeft altijd oog voor de zwakkeren in de samenleving.