Kim Schuddeboom.
Kim Schuddeboom. Foto: Podium deMess

Podium deMess doet mee aan Theaterweekend

Cultureel

NAARDEN - Podium deMess doet komend weekend mee aan het landelijke Theaterweekend. Bezoekers kunnen de voorstellingen zien voor slechts 10 euro.

Kim Schuddeboom is met ‘Ongeschreven’ (try-out) te zien op vrijdag 27 januari (20.15 uur). Uit ervaring weet Schuddeboom dat je prima kunt functioneren in een omgeving waar je de mensen niet begrijpt. En dat gunt ze iedereen. Waarom zou je proberen anderen te begrijpen als je zelf werkelijk geen idee hebt?

Maarten Ebbers en zijn band Medemens staan op zaterdag 28 januari (20.15 uur) op de planken van het theater aan het Adr. Dortsmanplein. Zij spelen hun vertrouwde hits: Wapentje, Verloren Tijd, het SM-lied, Hondje met een Trui. Ze komen allemaal voorbij, maar grootser en uitbundiger dan ooit. Nog nooit hebben de nummers van Ebbers zo krachtig en euforisch geklonken. Wat een sensatie!

‘Louis Bouwmeester, onze grootste toneelspeler ooit’ heet het programma van Helmert Woudenberg (zondag 29 januari om 15.30 uur). Woudenberg wil de gouden tijd van het toneel doen herleven en onderzoeken wat het talent van Louis Bouwmeester zo uitzonderlijk maakte. Een ode aan een magistrale speler, maar ook aan de toneelspelkunst in het algemeen.

Klik hier voor kaarten.