Afbeelding
Foto:
VakantieNieuws

De Camper Club opent haar deuren op 25 maart!

Commerciële bijdrage

BUSSUM Als er één bedrijf een ‘coronastart-up’ genoemd kan worden dan is het wel De Camper Club. Doordat hun reisorganisatie GoCanada het moeilijk had tijdens de pandemie, was het idee snel gegroeid om campers te gaan verhuren in Nederland.

Onder het motto ‘Als we mensen blij kunnen maken met een camper vanuit Vancouver, dan kunnen we dat ook in Bussum!’ zijn Roderick en Barbara begonnen met vijftien nieuwe huurcampers op het voormalige Hocras-terrein. En zo maakte De Camper Club in 2020 al snel een vliegende start. 

Campers kijken
Wat je in coronatijd echter niet kon doen, was het organiseren van een open dag. Jammer, want dat geeft juist de gelegenheid om, onder het genot van een kop koffie, op een laagdrempelige manier zo’n camper eens van binnen te zien. En dan vertellen ze ook meteen graag meer over hun paradepaard ‘Gratis kamperen bij de (wijn)boer’.

Nog nooit in een camper gereden? Ook dat kan! Er is achter het gezellige clubhuis een leuk parcours uitgezet op de parkeerplaats, want écht… het rijden en parkeren met zo’n grote wagen valt best mee.

Zusterbedrijf GoCanada zal ook aanwezig zijn met een echte Canadese 5-persoonsmotorhome met ‘slide-out’. Leuk om de verschillen eens in het echt te zien en wat meer info te krijgen over camperreizen aan de andere kant van de plas.

Eigen kijk op camperhuur
Wat maakt De Camper Club nu anders dan de gemiddelde camperverhuurder in Nederland? Ten eerste hebben ze maar één type camper! Wel zo makkelijk en geen keuzestress. Een one-size-fits-all-camper met Hollandse lange bedden achterin en een handig hefbed. Geschikt dus voor één of twee personen, maar ook voor een gezin met drie kinderen.

Verder heeft de Club camper een fietsendrager, een luifel en is supercompleet ingericht. En doordat het automaten zijn, rijdt iedereen met een B-rijbewijs er makkelijk mee weg. Dit ideale, 7 meter lange model werd gevonden bij Adria Sunliving, Europa’s grootste camperbouwer.

Een ander belangrijk speerpunt van De Camper Club is dat vier van de vijftien campers hondvriendelijk zijn. Dus je labradoodle kan gezellig mee op reis! 

Inspirerende routes
Ze denken graag met je mee over je bestemming en inspireren je met routes. Ga je graag naar Frankrijk wijntjes proeven en kampeer je liever niet altijd op een camping? De Camper Club zorgt voor het France Passion vignet zodat je bij meer dan 2000 (wijn)boeren gratis mag staan. Wil je een rondje Noorwegen of Zweden? Ook daar vertellen ze graag meer over.

Nieuwsgierig geworden? Kom 25 maart tussen 11.00 en 16.00 uur naar de open dag in Bussum. Aanmelden kan via www.decamperclub.nl: dan weten ze een beetje op hoeveel mensen ze kunnen rekenen.