Afbeelding

75ste editie Avondvierdaagse Bussum/Naarden staat voor de deur

Algemeen

BUSSUM/NAARDEN - De Avondvierdaagse Bussum/Naarden wordt van 22 tot en met 25 mei voor de 75ste keer georganiseerd. Meer dan 150.000 kinderen - naast een aantal volwassenen die individueel deelnemen - hebben deze avondvierdaagse al gelopen. 

Wil je meedoen? Aanmelden kan tot 15 mei via de website a4d-bussum-naarden.nl. De kosten bedragen 6 euro per persoon. Wie op het laatste moment besluit mee te doen - op de eerste avond van de avondvierdaagse - betaalt 8 euro. De start en finish zijn bij sportcentrum De Zandzee aan de Struikheiweg 14 in Bussum. Deelnemers kunnen kiezen uit twee afstanden: 5 of 10 kilometer.

Muzikale verrassing

Ook dit jaar wordt er gewandeld door de prachtige omgeving. Evenals ieder jaar wordt de vierde dag voor de lopers feestelijk afgesloten. “Diverse muziekkorpsen begeleiden de lopers en omdat het de 75ste keer is, hebben wij achteraan de stoet een feestelijke muzikale verrassing. Wij rekenen erop dat er veel ouders en andere enthousiastelingen langs de looproute staan om de stoet met lopers aan te moedigen”, vertelt secretaris Marion Prins-Heershop.

De route van de laatste avond loopt vanaf de Nieuwe ’s Gravelandseweg naar de Lindenlaan, via de Spiegelstraat naar de Iepenlaan en de Plaggenweg, via zorgcentrum De Zandzee weer de Iepenlaan op om daarna terug te keren op het grote parkeerterrein bij sportcentrum De Zandzee. Uiteraard is de burgemeester bij de onthaal aanwezig.

Hoewel er twee nieuwe leden tot het bestuur zijn toegetreden (”waar wij heel erg blij mee zijn. Waar vind je die nog in deze tijd?”) is de organisatie áltijd op zoek naar nieuwe medewerkers. “Help je ons mee, vier avonden per jaar? Via onze site https://www.a4d-bussum-naarden.nl kun je je hiervoor - onder ‘contact’ aanmelden.”

Afbeelding