Afbeelding
Foto:

Paul Soontiëns

39 jaar
Ondernemer
Bussumer sinds 2005
 

Wat doe je in het dagelijks leven?
"Ik heb net een winkel geopend aan de Kapelstraat. We verkopen scheerspullen en zijn distributeur voor winkels in Nederland en België."

Bevalt het ondernemen?
"De Kapelstraat is een hele leuke straat met leuke winkels en een gevarieerd publiek. Het contact met de andere winkeliers is ook goed en binnenkort hebben we gezellig een ondernemersavond."

Wat voor scheertrends zijn er?
"Het is een duidelijke trend dat mannen meer aandacht aan hun uiterlijk besteden. Het nat scheren wordt steeds populairder. Mannen vinden dat prettiger en frisser aanvoelen dan droog scheren. Ook de trend van baarden laten groeien en stoppels is nu wel over het hoogtepunt heen. Glad geschoren, nu al veel gezien in New York, wordt weer de trend."

Waar kunnen we je 's nachts voor wakker maken?
"Voor een lekker Belgisch biertje."

Waar in Bussum kom je graag?
"Met de kinderen ben ik veel te vinden in de speeltuin bij ons in de straat. Verder ga ik graag wat eten bij Grand Café Restaurant Archibald of met vrienden een biertje drinken in café 't Raedthuys."

Wat zou je doen met een miljoen?
"Ik blijf ondernemer en investeer wat in mijn bedrijf. Verder wil ik een leuk opknaphuisje kopen in Bussum. Klussen is ook een van mijn hobby's."

Als je een dag de burgemeester was?
"Dan zou ik kort parkeren interessanter maken door bijvoorbeeld blauwe zones in te voeren waar je gratis een uurtje kunt staan."

Welk lokaal nieuws houdt je bezig?
"De ontwikkelingen rondom Scapino / Nieuwe Brink. Voor de hele Kapelstraat is het belangrijk dat daar leuke winkels komen zodat je één groot winkelgebied hebt in Bussum."