Afbeelding

SDO stelt teleur tegen nummer voorlaatst

Een grote tegenvaller voor SDO afgelopen weekend. De Bussumers voetbalden ondermaats en verloren van het veel slechter presterende Badhoevedorpse Pancratius. De nummer voorlaatst was met 1-2 te sterk voor de Bussumse eersteklasser.

SDO startte nog goed. Meteen na de aftrap zetten de Bussumers druk en waren beter dan de Badhoevedorpers. Al snel kwamen er dan ook kansen voor SDO, maar de scherpte ontbrak. Eerste werkte de ploeg voor open doel een bal op de lat, daarna bleek de keeper van Pancratius een paar keer te sterk. Dat gaf de tegenstander meteen hoop. Een counter leverde de ploeg de voorsprong op. Deze werd nog voor rust verdubbeld. SDO kon wat terugdoen met een goal van Rick van der Velden. Daarna volgden meer kansen, ook na rust. Het ontbrak echter aan de kracht om nog te scoren. Dat kostte SDO de kop. Het resultaat was erg teleurstellend voor de Bussumers. Door de nederlaag zakt de ploeg een plekje naar de zesde plaats.