BHC/SDS'99 neemt revanche op plaaggeest Berdos

BUSSUM - Met een zege op Berdos hebben de handballers van BHC/SDS'99 afgelopen weekend revanche genomen op de eerdere nederlaag tegen de ploeg. De Bussumers speelden sterk en waren met 22-29 de betere ploeg.

De zege leverde de Bussumers meer op dan verwacht. Door veel blessures verwachtte de ploeg voor een zware klus te staan. Berdos begon ook sterk en pakte een voorsprong, maar BHC/SDS'99 kwam al snel terug. Vooral de achterhoede stond goed te spelen, maar ook aanvallend zorgden de Bussumers voor gevaar. Voor rust kon de achterstand al worden omgezet naar een 10-14 voorsprong voor de Bussumers.

Na de rust verwachtte BHC/SDS'99 dat Berdos het tempo zou opschroeven, maar dat bleef achterwege. De tegenstander van de Bussumers stapelde fout op fout, waardoor BHC/SDS'99 al snel zeker was van de punten. Men was na afloop erg tevreden.