Afbeelding
Foto: Matthijs Wink

Tijdens het lijsttrekkersdebat wordt alles doorgenomen

MUIIDEN - In het grote lijsttrekkersdebat staan maandag een aantal heikele onderwerpen centraal. We kijken alvast vooruit.

Er wordt teruggekeken op de beloftes die in 2010 gedaan zijn: wat is er van terechtgekomen? En wat is bijvoorbeeld de laatste stand van zaken rond het tweede hockeyveld bij het Kocherbos in Muiderberg? Uiteraard komt ook de KNSF aan bod. Is de OZB-verhoging nu echt voor maar één jaar? Maar ook: hoe verder met de tuinders, de Zeeverkenners en SC Muiden? En komt er nu wel of niet sociale woningbouw in de nieuw te bouwen wijk?

In het debat wordt ook vooruitgekeken. Komt de fusie er nu echt en zijn dit dus de laatste verkiezingen van de gemeente Muiden? Als het aquaduct straks gereed is, hoe gaat het nieuwe gebied er dan uitzien? Benieuwd naar de standpunten van de politieke partijen in de gemeente Muiden? Kom dan maandag 10 maart naar de Kazerne. De inloop is vanaf 19.30 uur en het debat start om 20.00 uur. Iedereen is van harte welkom, vooraf aanmelden is niet nodig. Toegang, koffie en thee zijn gratis.