Schoonzusters openen Proeftafel

MUIDEN - Na weken van opknappen, schoonmaken en inrichten hebben de schoonzusters Marja van Sermond-Boud en Renata Boud-Feduzzi, de deuren geopend van De Proeftafel van Muiden.

De traiteur zit in het bekende pand op de hoek van de Amsterdamsestraat. Net versierd met nieuwe lampjes. De twee zijn geen onbekenden in de keuken. Marja heeft buiten haar passie voor koken en lekker eten jarenlange ervaring in de horecabranche, Renata daarentegen is het met de paplepel ingegoten door haar Italiaanse achtergrond en jarenlange ervaring in de foodbranche.

De dames koken elke dag wisselende gerechten en vullen van dinsdag t/m zaterdag de toonbank met lekkernijen uit alle windstreken. De Italiaanse keuken is uiteraard aanwezig. Denk verder aan een Arabische lamsstoofschotel of een Indisch menu met vlees, groenten en rijst. Ook aan de vegetarische klant wordt gedacht en kinderen zijn ook welkom.

De traiteur heeft 22 zitplaatsen, maar alle dagverse maaltijden kunnen ook worden meegenomen. Alle gerechten worden huisgemaakt op basis van dagverse ingrediƫnten van de lokale markt, de streekboer en uit de eigen moestuin.