Patrica de Haan in haar Weesper Hairgallery
Patrica de Haan in haar Weesper Hairgallery Foto: Christian Pfeiffer

Patricia de Haan maakt droom waar met kapsalon

WEESP - De Nieuwstad heeft er sinds vorige week een kapsalon bij: de Weesper Hairgallery. In die zaak staat een oude bekende, Patricia de Haan.

Samen met haar partner Jerrel heeft ze aan de Nieuwstad de Weesper Hairgallery geopend, een grote droom. De salon, in het pand aan de Nieuwstad waar eerder makelaar Koster di Giacomo vertrok, is in enkele weken verbouwd.

Ruim, licht, met een aparte hoek waarin de klant ook rustig kan zitten. Patricia werkt daar met een groot deel van haar oude team van Johan Mulder Haardesign. Want daar kennen we haar van, ze was jarenlang naast Johan Mulder de drijvende kracht achter het kappersteam van de zaak aan het Binnenveer.

De Haan werkte er bijna 30 jaar. Steeds was zij druk met het Trendevent dat jaar na jaar op het Sluis-en-bruggenfeest te vinden was. Na het overlijden van Johan Mulder leek het niet meer dan logisch dat zij de zaak zou overnemen. Wat er precies is gebeurd, daar willen zowel Patricia de Haan als Letta Mulder niets over kwijt. De Weesper Hairgallery aan de Nieuwstad is sinds vorige week open en het was er meteen druk. De officiƫle opening is aan het eind van deze maand.

Het gaat de goede kant op met de Nieuwstad, zo bewijst de Hairgallery. Eerder ging al pannenkoekenhuis 't Cathshuis open, verhuisde Koster di Giacomo naar een ander pand, opende spiritueel ontmoetingscentrum Truepoint de deuren, startte Karin's Bloemenboutiek op de hoek met de Breedstraat, kwam er de kroeg Bijna Thuis en kondigde Peter Moens aan een biologische eetzaak te openen in het pand waar Ballintijn zat.