Afbeelding

FC Weesp doet goede zaken;
zowel zaterdag en zondag wint

WEESP - Goede voetbalzaken voor FC Weesp. Zowel het zaterdag- als het zondagteam won. Zondag moest FC Weesp uit tegen Pancratius in Badhoevedorp. FC Weesp kwam wat stroef uit de startblokken. Het was een speler van Pancratius die voor de 0-1 zorgde. Met een 0-1 stand gingen de ploegen de rust in. De tweede helft opende FC Weesp goed. In de 50e minuut kopte Jesse van Huisstede de 0-2 binnen. FC Weesp had diverse kansen om een 3e goal te maken en daarmee de wedstrijd op slot te gooien, maar dat lukte niet meer. De wedstrijd werd uiteindelijk verdiend gewonnen door FC Weesp.

Het zaterdagteam van FC Weesp heeft zaterdag ook de tweede competitiewedstrijd ruim gewonnen. Tegen OSO uit Loosdrecht werd het 6-0. Het duurde wel lang voor de doelpuntenmachine op gang kwam, maar daarna was er voor OSO geen houden meer aan.