Afbeelding

Waarom je je vloerkleed professioneel moet laten reinigen

Commerciële bijdrage

Je vloerkleed kan na verloop van tijd behoorlijk vuil worden en dan kan het reinigen ervan een hele klus zijn. Het is verleidelijk om zelf aan de slag te gaan, maar het is raadzaam om dit werk over te laten aan een specialist. Een specialist heeft de nodige kennis, ervaring en apparatuur om je vloerkleed grondig te reinigen zonder het te beschadigen. Meer weten over je vloerkleed laten reinigen? Hieronder lees je hoe Cinco Cleaning je kan helpen om jouw vloerkleden weer schoon en fris te krijgen!

Waarom vloerkleden laten reinigen door specialist?

Een vloerkleed kan veel stof en vuil opvangen, vooral in een druk huishouden met kinderen en huisdieren. Dit kan zorgen voor allergische reacties, geurtjes en vlekken die moeilijk te verwijderen zijn. Bovendien kan het zelf reinigen van je vloerkleed leiden tot blijvende beschadigingen. Zo kan het gebruik van agressieve schoonmaakmiddelen of een te hoge waterdruk de vezels van het vloerkleed onherstelbaar beschadigen. Het is daarom verstandig om je vloerkleed door een specialist te laten reinigen. Zij hebben de kennis om het materiaal van je vloerkleed te beoordelen en de juiste reinigingsmethode toe te passen.

Door wie vloerkleden laten reinigen?

Cinco Cleaning is een familiebedrijf dat al meer dan 30 jaar gespecialiseerd is in het reinigen van tapijten en vloerkleden. Het bedrijf heeft zich ontwikkeld tot een van de meest toonaangevende vloerkleed-reinigers in Nederland. Ze bieden hun diensten aan particulieren, bedrijven en interieurdesigners en hebben al vele tevreden klanten geholpen. Het team van Cinco Cleaning bestaat uit ervaren specialisten die weten hoe ze verschillende soorten vloerkleden moeten reinigen. Ze maken gebruik van de nieuwste technologieën en methoden om de vloerkleden grondig te reinigen. Dit doen ze zonder het vloerkleed te beschadigen of de kleuren te vervagen. Bovendien gebruiken ze alleen milieuvriendelijke producten die veilig zijn voor mens en dier.

Hoe gaat het reinigingsproces in z’n werk?

Cinco Cleaning biedt een uitgebreide service voor het reinigen van vloerkleden. Ze halen het vloerkleed op bij jou thuis en brengen het na reiniging weer terug. Het is ook mogelijk om het vloerkleed te laten reinigen op locatie. Cinco Cleaning biedt verschillende reinigingsmethoden, afhankelijk van het materiaal van het vloerkleed en hoe vuil het is. Een dieptereiniging en stoomreiniging zijn bijvoorbeeld twee veelgebruikte reinigingsmethoden die erg effectief zijn om vlekken uit het vloerkleed te verwijderen. Na de reiniging ziet het vloerkleed er weer fris en als nieuw uit. Tot slot biedt Cinco Cleaning ook een service voor het onderhoud van je vloerkleed. Dit houdt in dat je vloerkleed wordt behandeld met een beschermende laag, zodat het minder snel vuil wordt en langer meegaat. Zo blijft jouw vloerkleed langer spic en span!

Uit de krant